Skip to content

VÅR BLOMSTERODLING (MARS-JULI) 

Inför varje säsong fyller vi vår blomsterodling med nya och vackra växter. Vår uteavdelning bjuder på en grönskande upplevelse där du kan hämta inpiration, få tips och råd eller bara njuta av alla vackra blommor och färger. 

Vårt sortiment består bl a tulpan- och lökväxter, penseér, vår- och sommarblommor, amplar, perenner, träd, buskar, kryddväxter, grönsaksplantor, samplanteringar, krukor, jord, tillbehör, krukväxter och fröer. Hos oss kan du även beställa häckplantor. 

Vi är stolta över att kunna dela med oss av vår kunskap om växter. Fråga oss gärna, vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig!

VÅR TOMATODLING (MAJ-OKTOBER)

I vår tomatodling odlar vi 25-30 olika sorters obesprutade tomater och andra grönsaker som gurka, paprika och chili. Det har vi gjort i över 18 år.

Varje säsong provodlar vi nya sorter och smaker för att erbjuda ett varierat, spännade och smakrikt sortiment som möjligt.

Hos oss hittar du även lokalt tillverkade inläggningar (tex ättiksgurka, chutney och marmelad).

Tomatodlingen öppnar lite senare på säsongen än vår blomsterodling. Men så snart vi hunnit skörda de första grönsakerna finns de att köpa i vår blomsterodling. 

Varmt välkommen till våra odlingar!

Granerfeldts Trädgård AB
Ostra 12 , 635 08 Eskilstuna
016-35 33 10 , 070-662 99 67 , info@granerfeldts.se